Vårdesign

Hello people.
Har inte bloggat på länge pga att jag inte har orkat eller hunnit. Påsklovet var ganska najs, hittade faktiskt en favvo serie, hihi, 90210! Jag tycker att den är asbra... Men andra verkar inte tycka att den är nått speciellt.
Anyways. Jag var hemma idag eftersom att jag kände att jag behövde en break från skolan, (låter larvigt) men jag har även pollenallergi. Jag hade värsta pollenallergin igår i skolan och jag kunde inte plugga pga det, så jag var hemma idag. Men imorgon går jag. Måste plugga spanska med angelica, hehe.

Gjorde en ny designer ikväll. Blev ganska nöjd eftersom att den blev vårig.
Men nu ska jag sova. Godnatt!♥




Tog kort på några våriga blommor i trädgården här om dagen!


Spring in the air

Hade en härlig fotodag med Bella idag. Gick väl sådär med bilderna. Kändes bra när hon fotade mig men sen när vi la in bilderna så blev de flesta ganska roliga, haha. Men jag lägger upp de som blev helt okej.
Vädret var jätteskönt idag, var perfekt att fota idag och vi hittade ett nytt ställe att fota på så det var ju najs!
Ikväll ska vi se på adam och eva, hihi.
Hare gött!














Värdelöst

Måste göra mitt sista inlägg för idag.
Jag får knappt inga visningar på bloggen och ingen kommenterar längre. Känns väldigt hopplöst att blogga när det blir såhär. Och jag vet ju inte ens vad jag ska blogga om så jag vet inte. Jag kanske tar en break från det här.
Men nu ska jag sova, är trött som fan.
Godnight world♥


Just nu så har jag gröna naglar, en fin vårfärg!

By me


Såhär såg min vecka ut!

Hello dudes!
Jag har haft ganska upptagen nu de senaste dagarna, så har inte haft tid att uppdatera.
I måndags var jag i alby somsagt, i tisdags så var jag på banken och fixade bankomatkort & på kvällen var jag med erica och de andra som tvingade mig att cykla mitt i kvällen hahaha, i onsdags sov jag över hos erica och igår så hade jag och erica en träningsdag/soldag. Jag blev faktiskt lite solbränd eftersom att vi var ute hela dagen!
Vi gick i 45 min typ, situps, wii spel som var asjobbigt! Vi körde på boxning och dans, haha.
Och idag så har jag träningsverk i min rygg. Haha, det var ifrån träningen igår eller så är det för att jag höll på med mitt jobb som jag har fått hem ifrån mammas jobb. Jag tjänar 70 i timmen, vilken är superbra! Så jag är snart klar med det.

Idag ska jag nog inte göra så mycket mer än att geeka 90210 och sola! Yey, det är påskafton imorn, hihi. CANDY.
Fast jag ska sluta äta godis efter påsken, vilket jag alltid skjatar om, haha. Men jag har blivit beroende så jag måste skärpa mig.


Btw, så ritade jag den här i onsdags, bara för kul! :)

One day

Hejsan!
Igår hittade jag en sneak peak på låten One day som Nick jonas skrivit och producerat till Charice. Men idag så hittade jag hela låten med text i, så här under är den. Jag tycker att den är jättebra!


Rihanna= sjunger dåligt!!!

Shit. Hittade den här videon på en facebook sida och jag blev helt chokad över hur dåligt hon sjöng. Och jag,vendela och erica ska se henne i november... hahahah! Hoppas att hon är bättre då iallafall :/.



Hahahahah

Hittade en video på youtube när nick jonas sjunger på "friday" låten. Tihi, han sjöng den iallafall mycket bättre än Rebecka black... HAHAHA.
Haha det är nått fel med att lägga in videon så jag ger er länken istället--> http://www.youtube.com/watch?v=DVIbbIpog8M&NR=1.
En person skrev under videon "The hottest guy in the world makes every thing sound amazing, even the most awful song ever". Teheee, i agree!♥



Alby with friends

Hej!
Idag så har jag och vendela bakat i 3 timmar!
Vi gjorde små goda pizzor och pitabröd. Det gick bra, fast vi blev ganska stressade på slutet för att vi skulle träffa de andra vid alby klockan 3, haha.
Men det var superkul på alby. Vi åt som fan, spelade boll och tog massa kort. Men det var ganska kallt på kvällen så det var tur att vi hade värme av brasan och filtar.
Älskar verkligen att det är sommar snart! Ska bli najs att sola gärnet. Menmen, som sagt så var det bra med allt och vädret var toppen. Nu ska jag slänga in lite bilder från dagen.
Ciao!♥










Goodnight beautiful world

Efter en lång underbar dag på stan, bio och ute i det fina vädret så njuter jag av tanken till morgon dagen då jag och mitt gäng ska till alby med fika och bollspel. Mysigt värre!
Hoppas att alla njuter av lovet lika mycket som jag. Ibland behöver man ledigt asså. Efter alla dessa prov och pluggande i skolan, så känns det verkligen skönt att få en vecka ledigt med slappande.
Bloggar mer imorn för nu ska jag sova.
Godnatt!♥´



Nytt!

Här är mina nya vackra plagg från H&M's nya kollektion. Så nöööjd.
Och jag köpte även ett härligt grönt nagellack från Åhlens!






Stan med vendela!

Hello people!
Idag har jag shoppat och sett på bio med söta Vendela.
Jag har velat ha ett par speciella plagg ganska länge från H&M. Deras nya kollektion kom ut i torsdags och jag var bara tvungen att köpa den här söta blusen och shortsen i spets! Blev väldigt nöjd kan jag säga. Och bion var ganska bra faktiskt. Det var Water for elephants med Robert Pattinson.
Senare ikväll så gick jag på promenad i det härliga vädret med Erica. Har verkligen varit toppenväder den här veckan! SUPERDUPER.
















Basket med kompisar och några killar... haha

Hello guys!
Idag så slutade vi väldigt tidigt efter skolan. Klockan tjugo i 12 åkte jag, stephanie,angelica, sigrid, linnea och camilla till granängsringen och spelade basket. Sen kom två killar som var yngre än oss, och vi frågade om de ville vara med, vilket de blev till, haha.
De var ganska söta faktiskt, och jätte duktiga på basket/fotboll! Haha, de ägde ut oss totalt, tehe.
Senså kom ännu 2 killar i ungefär samma ålder och spelade fotboll med oss.
Det var ganska kul faktiskt.
Fast det var 7-10 killar som hade en läskig hund som sprang runt och de kastade bollen mot oss så vi blev asrädda när den kom, hahaha.

Här är en bild på oss alla! Jag blev fett missbildad... menmen.

Life is a highway

Hola!
Dagen har jag tillbringat i plugget. Har jobbat lite spanska med angelica idag och senså har jag pluggat biologi hemma ett tag. Ska snart gå ut och gå också för andra gången idag, hehe.
Senså hoppas jag att jag kan se på nån bra film eller så senare ikväll. Skulle vara najs.
Btw, så hade jag tänkt lägga in bilderna från i lördags igår men jag fick bilderna idag för det har varit lite struligt under helgen så nu kommer några upp här!
Pusshej♥









Ny dröm- Elle magazine

Hello people.
Igår var jag med bella hela dagen och vi gjorde massa saker, hehe.
Först så fotade hon mig ute i min kära trädgård. Bilderna blev säkert failade, för jag satt i mitt träd som jag aldrig hade prövat förr, hahaha. Först så tog det lång tid innan jag kom upp men sen gick det ganska bra faktiskt!
Sen så prövade jag t.o.m att hänga som en apa i trädet, (går inte direkt att föklara) men det var ganska kul, tehe. Faaast jag fick typ nått i ögat så det slutade med att hela mitt öga var utkletat av sminket, hahaha.
Sen stack vi till godissvampen och köpte candy. Gott som fan! Men måste sluta, innan jag blir fet igen... haha.
Vi var vid datan ett tag och sen gick vi ut på kvällen och satte upp studsmattan hemma hos mig. Vi prövade att hoppa lite, känns som om det var 100 år sen jag hoppade.
Tillslut så tog vi ut cyklarna som lät som 2 åsnor som hade gaser i magen, HAHA. Det gick sådär jätte bra att cykla, men vi försökte iallafall!
Bilder kommer upp senare ♥

Tidigare i veckan så köpte jag för första gången tidningen Elle magazine. Och jag började läsa den i fredags kväll. Blev besatt av den! Den är så inspirerande och bra. Fick värsta idén om att jobba med i den tidningen. Fett kul det skulle vara. Men det är så många som drömmer om samma grej så det blir nog svårt. Men vi får se. Jag ska välja gymnasium om 1 år så då ska jag välja mellan någon media linje, samhäll eller nått. Jag vet faktiskt inte vilken inriktning man ska söka sig in på om man vill bli moderedaktör i en tidning.


Novi god

Hej!
Idag så har det varit 2 skolalarm i skolan. Men sammanlagt 4 den här veckan...
Men jag var med om 2 gånger som var idag. Och det var fett onödigt! Vi höll pricis på med en diagnos i NO och så fick alla gå ut istället. 
Menmen, skoldagen var ganska tråkig men efter skolan så var jag hemma hos mig med jajja och hanna. Vi flummade runt, hehe. Eller ja, de flummade iallafall, HAHA. De visade mig lite sjuka videos på datan som vi asgarvade åt! 
Här är en av videosarna när 4 störda ryssar sjunger typ gott nytt år på ryska, hhahahaha. 


 


I feel so unnecessary

Hej!
Dagen har varit dålig tyvärr. Önskar att hela den här veckan kunde ha varit gladare. Gick till skolan idag och konstigt nog så mådde jag dåligt igen. Eller det är inte så konstigt faktiskt. Vet typ varför.
Hoppas att alla har haft en bra vecka iallafall. Ni måste iallafall ha haft en bättre än mig.
Och jag måste säga att när man bråkar med en nära vän, så känns det verkligen som att man förlorar respekt och man känner sig så onödig med allt tjaffsande. I det här fallet hände det något för mig idag, som jag inte tänker berätta här men jag mår väldigt dåligt just nu.
Känns skönt att bara skriva ut lite.
Peace♥


Vänner♥

My hell begins about ten weeks


Fotograf: Jag

Summer of eleven

De här är en av sommarens hetaste byxdresser. Alla finns i flera färger, dock inte så många men det finns i svart, rosa, osv. Jag tycker att alla är assnygga!
Hitills har jag bara 1 som jag använder.





Bikbok, Ginatricot och H&M

Godmorgon!

Godmorgon!
Vaknade ganska tidigt idag eftersom att mamma väckte mig vid halv 8. Men jag försökte somna om så jag gick upp för typ 1 timma sen.
Är hemma idag med, behövde en dag till faktiskt. Mår bättre men det känns bäst att vara hemma en dag till så jag går till skolan imorn med mer energi.

Idag ska jag plugga biologi och matematik. Vi har prov vecka 19 i biologin så jag måste börja plugga med det och speciellt för vg nivån. Så himla svårt i vår skola ibland! Är trött på det.
Ibland kan jag känna för att byta skola eftersom att man blir så stressad i våran och man måste ta allt ansvar själv, osv. Vet att det inte bara e jag som tänker såhär.


Fotograd: Jag


H&M deluxe by me

Detta är förmodligen det sista inlägget för mig ikväll. Kanske kommer en till sen, hehe.
Gick in på H&M och hittade lite smått & gott och tänkte visa vad jag tycker var snyggt till sommaren.
Och missa in deras nya kollektion som kommer nästa vecka den 14 april!









H&M


Årets första blommor

Godkväll!
Här sitter jag nu och dricker hallonsmoothie. Fick sån lust att göra det så nu är man stolt med ett stort glas i handen, hehe.
Gick en promenad också. Kändes skönt att komma ut efter en långtråkig dag här hemma. Kände att jag behövde röra på mig lite. Orkade dock inte gå till gymmet eftersom att jag fortfarande känner mig sjukt trött.
Kanske inte kommer till skolan imorn heller, men vi får se.
Pusshej! ♥


2011-04-04 Fotograf: Jag

I´m not afraid to take a stand, everybody come take my hand

Fan va man kan vilja göra nått så mycket.
Och typiskt nog så går det inte att glömma, det sitter helt fastklistrat i huvudet hela tiden.
Drömmar sitter alltid kvar, de försvinner inte, men de kan gå vidare ♥.

Can we pretend that airplanes and the nightsky are like shooting stars... I could really use a wish right now, wish right now, wish right now...

Foto: Google

Bilder från igår med Erica

Hann aldrig lägga upp bilderna på mig och Erica från igår kväll. Vi var i parken och lekte lite med kameran. Tog massor av fotton men lägger bara upp några få av dem.
Ganska så oseriöst på en del bilder, teheee.












När jag var liten...

Såg jag ut såhär!
På ett ungefär, haha. Nä men det där är jag faktiskt, hehe. Tänk att man var så liten. Skulle vara riktigt skönt att få vara så liten igen, om man bara fick slippa alla problem nu i tonåren.
Man kan ju säga såhär, tonåren är det sämsta vare sig alla tror de eller inte, enligt mig.


Sjuk

Hejhej!
Idag så kände jag inte mig så kry. Gick till skolan i morse men eftersom att jag kände mig jätte trött och hängig så gick jag hem. Hoppas bara att jag inte blir sjuk på riktigt. Har inte tid med det just nu. Måste börja träna och pluggandet måste jag komma igång med också.
Jag får väl ta det lite lungt idag så får vi se imorn.


Foto: Jag Fotograf: Bella

HAHA kulish

Hahah, gjorde den här saken ikväll. Ett litet bildspel på oss fånar i falun.
Check it ooooout!


Typiskt

Uhps... något är fel med bloggen, iallafall för mig.


Holy DAMN

Wow, hittade den här videon på en blogg iförut och jag blev helt chockad över hur lik tjejen är Angelina Jolie!
Att det finns människor som är så lika kändisar...

I could reallt use a wish right now

Hej gott folk.
Idag så har jag varit i skolan och lärt mig om olika verb, osv som var astråkigt. Men jag var nära på att skita i passet så det var tur att jag gick dit!
Senså ska vi börja med mer skit i skolan om genetiken och gentekniken, osv. Om hur utvecklingen har gått från apor till människor. Anyway...
Det är redan april också. Tiden går superfort och om 10 veckor är det sommarlov! Inte för att jag längtar jätte mycket till dess, men det ska bli skönt med värme, hehe.
Har inga planer för sommaren, ska nog sitta i ide eller nått. Kommer bli deppsommar på köpet!
Skulle behövas lite mer possetiv energi för mig tror jag.


Fotograf: Jag

Tillbaka!

Hej!
Nu har jag hållt på med bloggen i timmar! Gjorde fel 1000000 gånger minst. Vart tvungen att fråga Niki och clara om hur man gör och allt. Fick några dampryck på köpet, hehe.
Men nu är det ganska klart. Ska bara ta reda på hur man lägger in bilder som blinkar på sidan vid menyn och så. Menmen vad tycks? Själv tycker jag att det ser okej ut, inte direkt det bästa menmen.
Nu är det ganska sent också, har faktiskt skola imorn så måste slagga snart. Men jag lovar att blogga imorn! Godnatti ♥.

Det här köpte jag på new yorker idag!



RSS 2.0